Text och foto

Tvättstugor

27 januari, 2010

Jag är fascinerad över tvättstugor…. Ja, det är kanske lite märkligt. Till mitt försvar kan jag säga att det är fler som är…  I det nya numret av tidningen Hem och hyra har jag skrivit och fotat om tvättstugor, kolla in det i papperstidningen (uppdaterat: eller här finns det digitalt)! Kanske det roligaste jag gjort i arbetsväg.

Kan du inte heller få nog av tvättstugor? Läs mer här:

Bra blogginlägg av Martin Ezpeleta om tvättstugor

“Den som inte tar bort luddet ska dö” hur kul bok som helst av David Batra. Förhandstitt.

Ännu mera arga lappar…

Kanske också av intresse för dig

1 kommentar

 • Svara admin 20 april, 2010 at 18:59

  Daniel Björkert säger:
  28 januari, 2010 kl. 12:31 Redigera
  Tja Annika
  Jag såg din artikel imorse. Satt och bläddrade i Hem och hyra till frukosten och tycket jag kände igen bilderna. Så såg jag att det var dina. Kul!!
  Ses om någon vecka i solen stad. //Daniel

 • Lämna ett svar