Kina

Amsterdam

17 april, 2009

Amsterdams Flygplats. Just nu sitter jag på Amsterdams Flygplats och passar på att skriva lite. Vi har några timmar här innan det är dags för långflygningen till Bejing. Hit gick det fort, bara två timmar från Linköping. Solen lyste över det mörkblå havet, och ett ljust molndis suddade ut horisonten. Jag är inte alls flygrädd, utan tycker mest det känns rofyllt att titta ner på mönstret av fält och städer som lugnt passerar. När vi närmade oss Holland blåste några moln snabbt förbi i motsatt färdriktning. Då kändes det i stället som om vi hade en väldig fart. Snart ska vi ta långflygningen till Bejing. Dryga nio timmar… Men jag har öronproppar, ögonbindel och stödstrumpor så jag är rustad. Trevligt resesällskap och en sällsynt förmåga att kunna sova sittande gör också att restiden nog flyger iväg.

Kanske också av intresse för dig

Inga kommentarer

Lämna ett svar