Kina

I Huangshan

26 april, 2009
IMGP4776

Hello my new Chinese friends, I hope you read this! I really enjoyed meeting you. We had a nice talk and a beautiful walk in Huangshan. I will try to figure out witch book you recommended me to read. I wish you all the best!

I Huangshan bodde vi två nätter. Där finns Kinas längsta historiska affärsgata. Där kan man gå och strosa i timmar och titta på allt som säljs. Penslar, teer, torkad svamp, pärlor och allt möjligt annat.

Där mötte jag tre vänliga kinesiska tjejer. Vi pratade en lång stund och tog sedan en promenad längst kanalen. De var studenter och pluggade kinesisk litteratur. Vi hade mycket att prata om och de uppskattade att få träna engelska och få träffa en utlänning. För mig var det en av resans höjdpunkter att få träffa dem.

Kanske också av intresse för dig

Inga kommentarer

Lämna ett svar