Kina

Bussresa

26 april, 2009

Bussresor. I förrgår vräkte regnet ner, men det gjorde inte så mycket för vi satt i bussen mest hela dagen, så det passade ju bra. Det har varit många stora upplevelser så det var ganska skönt att bara få sitta i bussen och fundera. Jag passade också på att skriva lite.  Jag försöker anteckna i mitt lilla block under tiden vi åker mellan platserna, det blir ganska darrigt. Nu har jag datorn till hands och har hunnit renskreva mina anteckningar från Gula Bergen där vi var i går. Bara det blev över 4000 tecken- ungefär lagom längd på helt reportage…Så jag lär inte ha brist på material till resereportagen. Över 2000 bilder har jag också! Men då har jag inte rensat ut något. Det är en hel del bilder på folks ryggar och på paraplyer. Det är mycket folk i Kina…

Kanske också av intresse för dig

Inga kommentarer

Lämna ett svar