Kina

Made in…

16 april, 2009

Made in China. Packa lätt, var rådet från resebyrån. Det finns en massa billigt att handla i Kina. Men att det är så mycket man måste köpa innan resan, kom som en överraskning. Insåg till exempel att min lilla väska nog inte skulle räcka till. Dit möjligtvis, men inte hem. Så, en ny STOR väska har jag köpt. Lite ironi att den är ”Made in China”. Minneskort och rengöringsgrejer till kameran och sköna skor kan vara bra att ha. Allt  ”Made in China”. Hänglås till väskan, extern hårddisk, hårsnoddar. Made in…du vet var…

Frågan är; kommer det vara fler prylar från Kina som kommer till Kina i morgon, än prylar från Kina som lämnar Kina nästnästa fredag?

Kanske också av intresse för dig

1 kommentar

  • Svara Linda Snejde 19 april, 2009 at 14:26

    Väntar med spänning att få höra hur du har det…. kan nästan lova att du kommer köpa en till stor väska som är välfylld när du kommer hem. Lycka till!

  • Lämna ett svar