Text och foto

Jobb

3 mars, 2009

Entreprenörer. Jag gillar att arbeta med små och nystartade företag. Det är ofta inspirerade människor som är i färd med att förverkliga sin dröm om att kunna leva på det som de brinner för. Att få följa med dem en bit på vägen och hjälpa dem att få en lyckad start är spännande. Det är svårt i början, att kunna marknadsföra sig själv och hitta rätt i reklamdjungeln. Hemsidor, visitkort och annonser ska ordnas. Budgeten är oftast minst sagt begränsad, samtidigt som det är helt avgörande att få ut sitt budskap för att bli framgångsrik. Även om man har världens bästa produkt eller tjänst, hjälper det inte långt om ingen vet om att det är så…

Kommunikation. Flera av mina senaste uppdrag har haft anknytning till mina favoritämnen; språk och kommunikation. Och då är det extra spännande, så klart. Speciellt som uppdragsgivarna är duktiga skribenter och kommunikatörer själva. Då är det lätt att börja tvivla på vad jag kan göra för dem. Men kanske är det de som själva är kommunikationsmedvetna som också bäst uppskattar att få skrivhjälp? Som ser värdet i och kraften i text och budskap?

Kanske också av intresse för dig

Inga kommentarer

Lämna ett svar