Text och foto

Tävla i kärlek!

10 februari, 2009

Kärlek! Om man sitter och skriver hela dagarna, är det inte skrivande man ägnar sig åt på kvällen för att koppla av. Så är det oftast för mig i alla fall. Faran med att göra sin hobby till arbete. Men när jag såg att Spray har en kärlekshistoriaberättartävling, där man bara får använda 10 ord för att berätta en berättelse, var det en utmaning omöjlig att motstå…Rösta gärna! Eller avnjut alla roliga, fina, tänkvärda eller råtöntiga bidrag. Varför inte lämna in några bidrag själv? Kom igen, det är kul!

Många besökare. Jag tror att Spray får en hel del besökare med den här tävlingen. De marknadsför sig bland annat på Spotify, och tidningen Resumé har skrivit ett reportage om tävlingen. Visst är det fantastiskt att få folk att tycka det är rolig att gå till deras hemsida. Och dessutom lämna ut sin egen och sina vänners mejladress. Men jag måste erkänna att det är en marknadsföring som tilltalar mig. Kärlek! Skrivande och berättande. Och inte envägskommunikation utan mer av en dialog.

 

Kanske också av intresse för dig

Inga kommentarer

Lämna ett svar