Text och foto

Klapp och klang!

8 januari, 2009

Ett stort tack för alla julhälsningar! Som frilansare jobbar man med många olika personer. Samtidigt är det ofta ett ganska ensamt och kollegelöst arbete.  Därför uppskattar jag kanske extra mycket alla julhälsningar, julbordsinbjudningar, klappar och julrimsskojerier… Så tack för hur mycket godis som helst, fakturamall, klappar, mejlhälsningar och varma tankar! Uppskattas!

Och tack till min kanske flitigaste bloggläsare (och en god vän!) som bjöd in mig till Spotifys fröjdefulla värld! Hur bra som helst. Märkligt dock, att trots tillgång till all världens musik, är det mest Lykke Li som sjunger på mitt kontor.

Januari traskar in, hand i hand med ett nytt år. Efter en riktigt skön ledighet kommer kreativiteten i gång, och arbetsglädjen är på topp. En helt och hållet ovetenskaplig undersökning visar att 90 % av vännerna tycker att de har haft det fantastiskt fint under ledigheten och att de är riktigt inspirerade att ta tag i sina arbeten igen! Och visst finns det annat än arbete som är viktigt i livet. Men nog är yrkeslivet något betydelsefullt, som ger oss en massa goda saker?

Kanske också av intresse för dig

1 kommentar

  • Svara Mattias 1 februari, 2009 at 17:53

    Glömde ju att skriva kommentaren. Lykke Li gör en bra sammanfattning.

  • Lämna ett svar