Skrivarkurser

Skrivarkurser

12 februari, 2009

Skrivarkurser! I vår ska jag hålla i två studiecirklar hos Sensus Studieförbund (om tillräckligt många anmäler sig). Det ser jag verkligen fram emot! Alla ni som sitter med byrålådorna fyllda med dikter och noveller som ingen fått sett, dela med er! Och ägna en kväll i veckan att läsa andra, diskutera text, skrivande, läsande och en massa annat… Av egen erfarenhet vet jag att skrivarkurser kan ge massor. Som skrivinspiration, nya kunskaper och träning i att läsa, verkligen läsa, texter. Dessutom brukar det bli fina samtal och vara väldigt roligt. Torsdagskvällar i Linköping och måndagskvällar i Mjölby. Du är så välkommen att vara med! För mer information om tider, priser och anmälning ring till Sensus;  013-246700.

Kanske också av intresse för dig

Inga kommentarer

Lämna ett svar