Text och foto

Text och tidsresor

24 november, 2008

Tidsmaskin. Det som händer på nätet- stannar på nätet. Det finns en Tidsmaskin där man kan resa tillbaka i tiden på Internet. Skriv in en webadress i sökrutan så är chansen stor att du kan kika på på hur en hemsida såg ut för tio år sedan. Till exempel dn.se eller aftonbladet.se är intressanta. Det kan tyckas inte vara särskilt lång tid sedan, men det har hänt en hel del. LO ville till exempel att det ska bli lika självklart med en dator som med ett kylskåp i varje hem…

Eller har det kanske inte hänt en hel del. På Aftonbladet/98 kan man läsa om hutlösa löner och fallskärmar, om Annika Borg- en präst som kämpar mot kroppsfixeringen, om att Riksbanken vill höja räntan och hur man räddar sina pensionspengar, och på DN/98 står det om börsoro. Jag vet inte om det stämmer, men det låter faktiskt lite välbekant.

Kanske också av intresse...

Inga kommentarer

Svara